+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Visuele totaaloplossingen

Uw presentatie wint aan kracht door ondersteuning met haarscherpe beelden. Gebruik televisieschermen in uw fitnessruimte om uw leden te vermaken. Uw gasten, leden of klanten kunt u op de hoogte houden met informatieschermen. De kracht van beelden is ongeëvenaard, immers één beeld zegt meer dan duizend woorden. Overdevest.com is specialist in de distributie en weergave van beeld, op welke wijze dan ook.

LCD-schermen, projectieschermen en beamers.

Overdevest.com levert allerlei soorten en maten LCD-schermen, projectieschermen en professionele beamers voor haarscherpe weergave van televisiekanalen, uw eigen informatie en advertenties of andere beelden.

Narrowcasting

Overdevest.com heeft onder de naam ‘Smart-Television’ een eigen narrowcastingsysteem ontwikkeld. Narrowcasting is kort gezegd communicatie via televisieschermen met uw doelgroep. Aanbiedingen in winkels of tankstations, vluchtinformatie op een vliegveld of schermen met informatie over bijvoorbeeld uw groepslessenaanbod in uw fitnesscentrum. Met één of meerdere schermen, een internetaansluiting en natuurlijk een abonnement op Smart-Television narrowcasting kunt u al aan de slag.

=

CAI installaties

=

Schermen

=

Narrowcasting

=

HS48 Digital TV Systeem

=

Beamers

=

Projectieschermen

Scroll Up