+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

CAI kabeltelevisie

Een CAI installatie is een kabelnetwerk voor televisie-ontvangst. CAI staat voor Centrale Antenne Inrichting. De aanleg van een CAI netwerk in uw pand voor zowel digitale als analoge televisie is werk voor specialisten, zeker als het aantal televisies groot is.

Overdevest.com heeft zeer veel ervaring met het aanleggen van CAI installaties. Zo is het voor ons geen enkel probleem om perfecte televisie-ontvangst te realiseren in bijvoorbeeld een fitnesscentrum waar alle toestellen voor cardiofitness een eigen ingebouwde televisie hebben en het aantal televisies eenvoudig op kan lopen tot meer dan 40 stuks.

Geen kabelaansluiting ? Geen punt!

Heeft uw pand geen kabelaansluiting, maar wilt u toch op meerdere televisies kunnen kijken ? Geen probleem voor Overdevest.com

Wij maken gebruik van de allernieuwste technieken om perfect televisiebeeld te realiseren. Kabel, digitale televisie via de ether (Digitenne), digitale televisie via de schotel, of een combinatie hiervan, het kan allemaal. Er is geen situatie denkbaar waarin we geen oplossing voor uw televisievraag kunnen leveren.

Kwaliteit staat voorop

Wij werken enkel met topkwaliteit materialen van onder andere Hirschmann en Promax. Ook worden onze technici continue getraind en bijgeschoold om bij te blijven in de nieuwste technieken en materialen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op televisiegebied.

Overdevest.com is gecertificeerd Hirschmann installateur. Uiteraard werken wij uitsluitend volgens Kabelkeur normen.

Meer informatie aanvragen:

12 + 5 =

Scroll Up