+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Geluid voor fitnesscentra en sportscholen

Overdevest.com is dé specialist op het gebied van geluidsinstallaties voor fitnesscentra, sportcomplexen, zwembaden en wellnesscentra. Meer dan 750 fitnesscentra maken gebruik van de oplossingen van de muziekinstallaties van overdevest.com. De combinatie van de modernste technieken met innovatieve oplossingen én een scherp oog voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding zorgt voor een zeer sterke positie van overdevest.com op deze markten.

Geluidsinstallatie voor fitness

Sfeer is bepalend voor uw fitnesscentrum.

Met goede muziek wordt fitness een stuk leuker om te doen. In de fitnessruimte mag de muziek net wat harder dan achtergrondmuziek.
Daarnaast is het belangrijk dat de muziek goed gespreid wordt door de ruimte. Reeds bij meer dan 750 fitnesscentra heeft overdevest.com de muziekinstallatie in de fitnessruimte verzorgd, al dan niet in combinatie met een muziekcomputer.

Geluidsinstallaties voor groepslessen

Goed geluid is meer beleving. Alle geluidsinstallaties voor aerobics en spinning worden op maat samengesteld. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de afmetingen en eigenschappen van uw zaal. De bediening is altijd bijzonder eenvoudig. Zodat ook instructeurs zonder technische knobbel nooit tegen problemen aanlopen.

Geluidsinstallaties voor bar en lounge

Ontspannen na inspannen in een sfeervolle lounge met de juiste muziek op de achtergrond. Dat is de beste afsluiting van een inspannende workout. Overdevest.com levert onopvallende geluidssystemen voor deze ruimtes met compacte luidsprekers, al dan niet gecombineerd met een muziekcomputer.

Achtergrondmuziek in kleedkamers

Een kleedkamers is – zeker wanneer het rustig is – vaak een minder gezellige plek. Om het gevoel van welbeleven en sfeer overal te benadrukken kan rustige achtergrondmuziek een belangrijke rol spelen in kleedkamers. Daarnaast is het belangrijk wanneer u gebruik maakt van een centraal omroepsysteem dat dit ook in de kleedkamer hoorbaar is.

Goed geluid motiveert uw sporters maximaal!

Lease

Soms kan de investering in een goede geluidsinstallatie of mooie energiezuinige verlichting een drempel zijn. Maar uw leden vragen steeds meer beleving en goede voorzieningen in uw club. Overdevest.com heeft hiervoor de perfecte oplossing en dat is leasen. Alle lease-oplossingen zijn altijd gebruiksklaar en gemakkelijk in het gebruik. Ieder leasepakket is inclusief aanleg, onderhoud en ondersteuning. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie >

Direct meer informatie aanvragen:

Scroll Up