+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Geluid voor fitnesscentra en sportscholen

Overdevest.com is dé specialist op het gebied van geluidsinstallaties voor fitnesscentra, sportcomplexen, zwembaden en wellnesscentra. Meer dan 750 fitnesscentra maken gebruik van de oplossingen van de muziekinstallaties van overdevest.com. De combinatie van de modernste technieken met innovatieve oplossingen én een scherp oog voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding zorgt voor een zeer sterke positie van overdevest.com op deze markten.

Geluidsinstallatie – muziekinstallatie voor fitness

Sfeer is bepalend voor uw fitnesscentrum. Met goede muziek wordt fitness een stuk leuker om te doen. In de fitnessruimte mag de muziek net wat harder dan achtergrondmuziek.
Daarnaast is het belangrijk dat de muziek goed gespreid wordt door de ruimte. Reeds bij meer dan 750 fitnesscentra heeft overdevest.com de muziekinstallatie in de fitnessruimte verzorgd, al dan niet in combinatie met een muziekcomputer.

Geluidsinstallaties voor aerobics en spinning

Goed geluid motiveert uw sporters maximaal. Goed geluid is meer beleving. Alle geluidsinstallaties voor aerobics en spinning worden op maat samengesteld. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de afmetingen en eigenschappen van uw zaal. De bediening is altijd bijzonder eenvoudig. Zodat ook instructeurs zonder technische knobbel nooit tegen problemen aanlopen.

Geluidsinstallatie voor bar en lounge

Ontspannen na inspannen in een sfeervolle lounge met de juiste muziek op de achtergrond. Dat is de beste afsluiting van een inspannende workout. Overdevest.com levert onopvallende geluidssystemen voor deze ruimtes met compacte luidsprekers, al dan niet gecombineerd met een muziekcomputer.

Achtergrondmuziek in kleedkamers

Een kleedkamers is – zeker wanneer het rustig is – vaak een minder gezellige plek. Om het gevoel van welbeleven en sfeer overal te benadrukken kan rustige achtergrondmuziek een belangrijke rol spelen in kleedkamers. Daarnaast is het belangrijk wanneer u gebruik maakt van een centraal omroepsysteem dat dit ook in de kleedkamer hoorbaar is.

Koop en lease mogelijk

Overdevest.com biedt u die mogelijkheid naast het aanschaffen van de apparatuur deze te leasen. In zo’n leaseconstructie betaalt u een vast bedrag per maand en krijgt u de beschikking over de gewenste installatie. Service, onderhoud of zelfs een eventuele reparatie is inbegrepen in de prijs, net als voorrijkosten en arbeid. U weet dus maandelijks precies waar u aan toe bent. En dat is wel zo prettig!

Meer entertainment met

Live Pro Audio Cardio Entertainment

Live Pro Audio Cardio Entertainment

Om uw leden net dat beetje extra te bieden kunt u uw cardiotoestellen voorzien van een Live Pro Audio Cardio Entertainment cardiotheater systeem in combinatie met televisies. Zo kan de sporter door het inpluggen van een hoofdtelefoon het geluid van een televisieprogramma volgen. Met het kastje dat op een cardiotoestel wordt gemonteerd kan een keuze worden gemaakt uit de doorgegeven audiobronnen en kan het volume naar eigen smaak worden ingesteld. De Live Pro Audio Cardio Entertainment systemen zijn zweetbestendig en zeer stevig.

Hoe het werkt

Het Live Pro Audio CES-2400 (Cardio Entertainment system) is een draadloos zend/ontvang systeem. Voor ieder geluidssignaal (televisiegeluid, CD speler, muziekcomputer e.d.) heeft u een zender nodig. Deze stuurt het audiosignaal draadloos naar de ontvangers. Er kunnen maximaal 15 zenders tegelijk worden gebruikt, dus u kunt maximaal 15 audio/muziekbronnen weergeven.

Op ieder cardiotoestel wordt een zweetbestendige ontvanger gemonteerd. Hierop kan de sporter zijn/haar hoofdtelefoon inpluggen en een keuze maken uit geluid van de televisiekanalen of ander muziekaanbod. De ontvanger maken voor hun voeding gebruik van de standaard op nagenoeg alle cardiotoestellen aanwezig C-Safe aansluiting. Mochten uw toestellen deze aansluiting niet hebben dan worden losse voedingen geleverd.


Live Pro Audio cardiotheater is als koop en lease verkrijgbaar met en zonder schermen.
Scroll Up