+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Jogger serie mobiele geluidsinstallatie

De Jogger serie mobiele geluidsinstallatie bestaat uit twee compacte handzame modellen, geschikt voor kleine gezelschappen.
Beide modellen zijn zeer compleet uitgevoerd en plug & play. Door de hoogwaardige lithium-ion accu’s hebben de Jogger mobiele
geluidsinstallaties een lange gebruiksduur op accu en gaan de accu’s lang mee.

Audiophony Jogger 50

De Jogger50 is een zeer compacte draagbare geluidsinstallatie voor toespraken, omroepen of muziekweergave. Ondanks de zeer geringe afmetingen van 29x16x21 centimeter en een gewicht van 3 kilo is dit een zeer hoogwaardig systeem met een verbluffende geluidskwaliteit.

De Jogger50 werkt tot 6 uur op de ingebouwde accu. Voor de weergave van muziek is de Jogger50 voorzien van een USB aansluiting. De uitrusting is zeer compleet met een professionele draadloze handmicrofoon met UHF techniek. Een dergelijke complete uitrusting en hoogwaardige kwaliteit is uniek in zijn klasse!

Een beschermhoes met schouderband en een aansluiting voor uw iPod of CD speler maken de uitrusting compleet.

 

Audiophony Jogger 60

De Jogger60 is een zeer compacte draagbare geluidsinstallatie voor toespraken, omroepen of muziekweergave. Ondanks de zeer geringe afmetingen en gewicht is dit een zeer hoogwaardig systeem met een verbluffende geluidskwaliteit. De Jogger60 werkt tot 6 uur op de ingebouwde accu. Voor de weergave van muziek is de Jogger60 voorzien van een USB en SD kaart aansluiting, alsmede een aansluiting voor iPod of CD speler.

De uitrusting is zeer compleet met een professionele draadloze handmicrofoon met UHF techniek en een compacte handmicrofoon met kabel. Natuurlijk ontbreekt ook een stevige draagtas met schouderband niet. Deze tas is zo gemaakt dat de Jogger60 bij gebruik in de tas kan blijven zitten. Door de twee-weg luidspreker en krachtige digitale 60W versterker is de geluidskwaliteit uitzonderlijk hoog. U zult versteld staan!

Een dergelijke complete uitrusting en hoogwaardige kwaliteit is uniek in zijn klasse!
Een beschermhoes met schouderband en een aansluiting voor uw iPod of CD speler maken de uitrusting compleet.

 

Bij aankoop ontvangt u:

 1. De Jogger 50/60
 2. Accu
 3. Laadsnoer
 4. Beschermhoes
 5. Draadloze handmicrofoon

 

Toepassingen:

 • Rondleidingen
 • Cursuslokalen
 • Begraafplaatsen
 • Markten
 • Beurzen
 • Groepen tot ca. 25 personen

Op de begraafplaats wordt vaak nog gesproken door verschillende mensen. Dit was altijd slecht te horen. Nu gebruiken we een Jogger geluidsinstallatie met draadloze microfoon. Dat werkt echt superhandig. Door de bijgeleverde draagtas kan het apparaat zelfs wel tegen een drup regen.

Els, Gorinchem

Scroll Up