+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Wil je afvallen met EMS training? Dat kan! EMS staat voor Electro Musculaire Stimulatie, waarbij de spieren maximaal worden geactiveerd via elektrische impulsen. Hiervoor krijg je een set onderkleding, waaraan elektroden gekoppeld worden. Met de impulsen die hierbij vrijkomen kun je alle spiergroepen tegelijkertijd trainen waarbij je slechts 20 minuten nodig hebt. Tijdens EMS training stijgt je energieverbruik en door goed te herstellen maak je spierweefsel aan. Maar welke voordelen brengt het nog meer met zich mee en wat is de meest effectieve manier om met EMS training af te vallen?

Voordelen EMS training

Met EMS training afvallen brengt verschillende voordelen met zich mee. Het grootste is dat je energieverbruik verhoogd wat op zijn beurt vetverbranding weer verhoogd, waardoor het vetpercentage aanzienlijk kan verminderen. Ook helpt EMS training bij het opbouwen van de conditie en vitaliteit en bevordert het de spieropbouw. Doordat de doorbloeding wordt verbeterd en er een betere stofwisseling gestimuleerd worden, kan er ook een verbetering aan het lichaam in zijn totaliteit plaatsvinden. Zo kunnen zelfs lichamelijke klachten sterk verminderen. Je zult hierdoor dus in alle opzichten een beter lichaam krijgen, waarbij je ook kunt werken aan jouw streefgewicht.

Afvallen met EMS training

Met EMS training afvallen zorgt ervoor dat de vetverbranding sterk bevorderd wordt. Door voornamelijk op probleemgebieden te concentreren kan er snel een effect zijn en zijn de resultaten zichtbaar na iedere training. Uiteindelijk train je niet alleen om af te vallen, maar ook om goed in je vel te zitten. Ook moeilijk trainbare spieren worden getraind waardoor ook je huid aanzienlijk kan verbeteren.

Afvallen met EMS training

Een gezondere levensstijl

Optimaal afvallen met EMS training is alleen mogelijk als je jouw eetgewoonten ook aanpast. Hoewel je jouw spieren effectief aanpakt, is het niet bevorderlijk als je hierbij geen gezonde voeding toegediend krijgt. Daarom combineren veel mensen EMS training met een diëtist die je tips geeft. Gezonde voeding, dagelijks bewegen en minder alcohol hebben het beste resultaat. Met behulp van goede voeding zorg je ervoor dat jouw lichaam de beste stoffen binnenkrijgt en door het alcoholgebruik te minderen of zelfs helemaal te laten kun je optimaal herstellen van je training en de spieropbouw zijn gang laten gaan. Door dagelijks te bewegen blijven jouw spieren en gewrichten soepel en kun je zeer effectief afvallen met EMS training.

Afvallen met EMS training geeft een goed gevoel
Afvallen met EMS training geeft een goed gevoel!

Optimaal resultaat met EMS training

EMS training in combinatie met een gezondere levensstijl is de beste manier om af te kunnen vallen. Wanneer je voldoende beweging hebt, wat met de EMS training al met 20 minuten per dag gebeurt, en hierbij gezonder gaat eten en weinig tot geen alcohol tot je neemt, dan kun je snel en makkelijk afvallen met EMS training. Met een korte training zorg je ervoor dat jouw spieropbouw wordt gestimuleerd en je het resultaat na slechts enkele sessies al kunt merken. Het bewegen gaat immers ook steeds eenvoudiger, waardoor je jouw spieren op de juiste manier gaat gebruiken zodat er nog meer resultaten geboekt kunnen worden.

Scroll Up