+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Vaak krijgen we de vraag of EMS training ook iets is wat je zelf thuis kunt doen. Het antwoord daarop kan heel kort zijn. EMS training is niet iets dat je zelf thuis kunt doen zonder begeleiding van een personal trainer.

Bij EMS training train je in een heel korte tijd al je spieren heel intensief. Om de training op een goede en veilige manier te doen worden trainers opgeleid voor het geven van een goede en vooral veilige EMS training. Daarbij wordt niet alleen maar gelet op het juist uitvoeren van de oefeningen, maar ook op belastbaarheid, juiste intensiteit, voldoende hersteltijd en wordt gewerkt met een kwalitatief trainingsplan.

EMS training als super effectieve fast fit training

EMS training is de meest effectieve manier van training, maar doordat het zo intensief is moet je de begeleiding aan een professional overlaten. Overtraining en blessures worden zo voorkomen.  Bij MyoFX EMS training besteden we veel aandacht aan de juiste training en scholing van trainers. 

Er zijn ook steeds meer personal EMS trainers die naar hun klanten toegaan. Misschien is er bij jou in de buurt ook wel een trainer actief die EMS training aan huis geeft. Zoek eens in jouw buurt naar een goede EMS trainer.

Bewezen effecten

De theorie achter EMS training stamt uit het begin van de 20e eeuw. Er zijn maar weinig trainingsvormen waar zoveel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan is. De resultaten en effecten zijn dan ook ruimschoots bewezen. Hier kan je een aantal van die onderzoeken zelf lezen.

Wil je meer weten over EMS training? Kijk dan ook even hier

EMS training

Scroll Up