+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Als eigenaar van een fitnessclub concurreer je niet alleen met andere ondernemers en bedrijven in de omgeving. Dan doe je ook in zekere mate met het weer buiten. Elke ondernemer weet namelijk: wordt het weer beter, dan wordt het binnen rustiger. Daar zou je genoegen mee kunnen nemen, omdat het in het najaar en de winter doorgaans drukker wordt op de fitnessvloer. Maar stagnatie van bezoekers is dankzij innovaties prima te voorkomen.

Het onder handen nemen van inrichting van fitnesszalen kan zorgen voor meer aandacht en hogere ledenaantallen. Bijvoorbeeld door de concurrentie aan te gaan met buitensporten. Buitensporten mag dan steeds populairder zijn, het is alleen populair als de weersomstandigheden zich ervoor lenen.

Omdat dat vaker niet dan wel zo is in Nederland, springen meer en meer ondernemers in de markt.Pavigym Turf 2

Exclusiviteit
Het is immers prima mogelijk om fitness en buitensporten naar binnen te halen. Belangrijke voorwaarde is echter dat je leden van je club exclusiviteit biedt in de beleving binnen. Die is er, dankzij de marktleider van kwalitatieve sportvloeren van Pavigym.

Pavigym biedt met Turf een serie sportvloeren aan die niet van echt te onderscheiden zijn. Daarbovenop ondervangen ze ook nog eens nadelen die je als sporter buiten kunt ondervinden.

Eyecatcher van formaat
Zo brengt Pavigym je met Turf een identieke beleving van gras, maar dan zonder de nadelen. Het kunstgras is duurzaam, uv-bestendig en geeft elke fitness een verrassend frisse uitstraling. Door polyurethaan afwerking is het kunstgras daarnaast goed voor jaren intensief gebruiksgemak. En dat allemaal met een dak boven je hoofd, beschermd tegen weer en wind.

De vele mogelijkheden op het gebied van markeringen en kleuren maken het helemaal af. Een eyecatcher van formaat die direct zal worden gebruikt door uw leden.

Niet direct ruimte in uw zaal? Heeft u al gedacht aan de buitenruimte? U beschermt uw leden buiten wellicht niet tegen weersinvloeden, maar u neemt zo kostbare vierkante meters in gebruik. Bijvoorbeeld op balkons of binnenplaatsen. Plekken die anders niet of slecht worden benut. En die kunnen u zo helpen aan een welkome stijging van de bezettingsgraad, en uiteindelijk ook de omzet.

Interesse in de overweldigende ervaring voor uw bezoekers? Neem contact op met Overdevest.com voor alle mogelijkheden.

Scroll Up