+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

In het Utrechtse dorpje Lopik (8000 inwoners) opende eind 2013 Lopik Fit de deuren. De club meet 965 vierkante meter. Het design en interieur is industrieel met huiselijke elementen en spreekt velen aan. De hele club is ontworpen, vormgegeven en ingericht door Overdevest.com

Het concept was conventioneel: Cardio, single stations, free weights, indoor cycling, twee group-x zalen en twee squashbanen.

Stagnerende groei
Na opening wist Lopik Fit vrij snel zo’n 725 leden aan zich te binden. Maar op dat punt begon de groei te haperen en bleef rond dat niveau hangen.

In april 2016 heeft Pavigym distributeur Overdevest.com het interactieve fitnessplatform PRAMA geintroduceerd bij Lopik Fit. Tegelijkertijd is er een op maat gemaakt sales- en marketingplan in werking getreden met intensieve training van de medewerkers en goede online leadgeneratie.

Overweldigend succes met PRAMA

Het succes is overweldigend en overtreft alle verwachtingen. Op het moment van schrijven van deze blogpost is Lopik Fit de magische grens van 1000 leden gepasseerd en het einde is nog lang niet in zicht. De combinatie van een innovatief nieuw en vooral leuk product zoals PRAMA, gecombineerd met intensieve sales en marketing is een schot in de roos.

Interesse in de overweldigende ervaring voor uw bezoekers met PRAMA? Neem contact op met Overdevest.com voor alle mogelijkheden.

Scroll Up