+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com


EMS TRAINING

VOOR SPORTSCHOLEN & BEWEGINGSCENTRA

 

In drukke tijden waarin men steeds minder tijd voor zichzelf neemt schiet sporten er vaak bij in. Jammer, ook voor sportschoolhouders en andere ondernemers in beweging. Als alternatief voor regulier fitness is er nu Elektro Musculaire Stimulatie, ofwel EMS training.

20 minuten EMS training staat gelijk aan 3 uur regulier sporten. Daarmee is het veelgebruikte bezwaar van tijdtekort direct uit de weg! Door elektrische spierstimulatie kunnen meerdere spiergroepen tegelijkertijd getraind worden. 

Gevorderde gebruikers van het MyoFX EMS systeem kunnen in één sessie een full body training ondergaan. Daarmee worden alle kleine én grote spiergroepen getraind door het toedienen van elektrische impulsen. 

Overdevest.com is distributeur voor MyoFX EMS systeem voor Nederland en Vlaanderen. Meer informatie vindt u op de EmsFX website

Meer weten? Neem contact met ons op. 

HET IDEALE LICHAAM DOOR INTELLIGENTE EMS TRAINING

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EMS TRAINING

 

  • Spieropbouw verbeteren

  • Maximale kracht verhogen

  • Bevorderd circulatie

  • Gaat symptomen van zittende levensstijl tegen

  • Aanmaak van regeneratieve hormonen krijgt een boost

  • Geeft je energie

EMS TRAINING VOOR PERSONAL TRAINERS

Niet iedereen is bekend met deze manier van sporten. Laat staan dat men ervaring met EMS training heeft. Daarom is juiste voorlichting en begeleiding een belangrijke factor bij de promotie. Idealiter is er een personal trainer die de sporters begeleid tijdens de training om lichamelijke klachten te voorkomen.

MEER OMZET DOOR EMS TRAINING

BEREIK KLANTEN BUITEN DE REGULIERE DOELGROEP

Ook klanten die minder makkelijk bewegen kunnen een full body workout

ondergaan met EMS training

EMS GEAR PERSONALISEREN

Draag de branding van merk uit met EMS gear door de kleurstelling aan te passen. MyoFX EMS systemen kunnen aangepast worden aan de huisstijl van elk bewegingscentrum.

  • Consistent uw merkidentiteit uitdragen
  • Verbetert binding met uw merk
  • Innovatieve uitstraling in uw bewegingscentrum
  • Gegarandeerde resultaten

Direct meer informatie aanvragen:

Wat is EMS training en hoe werkt het?

Of je nu spieren wilt trainen of een ander doel wilt realiseren, EMS training kan erbij helpen. EMS staat hierbij voor elektromyostimulatie. Jouw spieren worden gestimuleerd door middel van elektroden die in een elektrodenkorset zijn verwerkt. Deze elektroden zijn verbonden met een extern trainingsapparaat waarbij de elektrische impuls aangepast kan worden. Het elektrodenkorset zorgt ervoor dat jouw spieren harder moeten werken. Je hoeft bij deze training minder lang te sporten om hetzelfde resultaat te behalen. Je hebt hierbij in slechts 20 minuten al hetzelfde resultaat als drie uur in de sportschool!

 

Ervaringen met EMS training

Mensen die een EMS training hebben gevolgd, merken veel voordelen. Zo zijn veel van de lichamelijke klachten verdwenen. Rugpijn, schouderklachten en andere lichamelijke kwaaltjes konden door middel van spieropbouw worden verholpen zonder dat er extreme veranderingn in de levensstijl waren. EMS training kan hierdoor veel voordelen opleveren in het dagelijks leven. Andere positieve ervaringen hadden te maken met het opnieuw in vorm komen. Op latere leeftijd is het immers lastig voor de meesten om het ideale figuur te behalen of te behouden. Met de juiste begeleiding en trainingen kregen al veel mensen het figuur waar zij van droomden.

 

De kosten van een EMS training

De kosten van een EMS training zitten niet zo zeer in het sporten zelf voornamelijk in het aanschaffen van de hulpmiddelen. Je moet namelijk eenmalig een apparaat aanschaffen zoals de MyoFX Maxforce. Je kunt hierna direct zelf aan de slag met het sporten maar kunt er ook voor kiezen om een trainer of coach in te huren. Daarnaast is het mogelijk om boeken en online videotrainingen aan te schaffen waardoor je gerichter zelf aan de slag gaat met het behalen van jouw doelen. Je kunt het hierdoor zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

 

Afvallen door middel van een EMS training

EMS training kan bijvoorbeeld gebruikt worden om af te vallen. De grote spiergroepen worden niet alleen tegelijkertijd versterkt maar er wordt ook een gebied bereikt wat normaal lastig te trainen is zoals de taille. Die buikspieroefeningen die je al een aantal weken aan het uitvoeren bent zonder hiermee een resultaat te bereiken kun je vanaf dit moment op een andere manier aanpakken. De elektrische stimulatie zorgt er daarbij ook voor dat de bloedcirculatie verhoogd wordt en jouw energieverbruik hetzelfde niveau bereikt. Dit heeft een positief effect op de stofwisseling waardoor de kilo’s ervan af gaan. Hierdoor kan je sneller afvallen dan met een regulier fitnessprogramma.

 

EMS training als krachttraining

EMS training kan daarbij ook gebruikt worden als krachttraining. Het apparaat heeft hiervoor verschillende kanalen waardoor je zoveel mogelijk spiergroepen tegelijkertijd kan trainen. Denk hierbij aan de kuiten, dijen, buik, borst, armen, rug, romp en billen. Hoe meer plaatsen je aan kunt pakken, hoe beter je de krachttraining uit kunt voeren. Zo kun je jouw gehele figuur aanpakken en de juiste spieropbouw realiseren.

 

Een EMS apparaat kopen

Als je aan de slag wilt gaan met de EMS training is het van belang dat je het apparaat in huis hebt. Een EMS apparaat is een eenmalige aanschaf waarmee je altijd en overal makkelijk een full body workout kan doen. De app op jouw telefoon kan jou helpen aan de juiste oefeningen en trainingen waardoor het trainen interessant wordt. Na de aankoop kun je dus direct zelf aan de slag en beginnen met trainen!