+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Leasepakket 3 : geluidsinstallatie voor fitness en lounge

Actie : Nu de eerste drie maanden gratis!

Kies voor kwalitatieve achtergrondmuziek in uw fitnessruimte en lounge. Door een optimale spreiding met meerdere kleine, maar kwalitatieve luidsprekers is de muziek overal op hetzelfde volume hoorbaar en nergens te hard of te zacht. En met de keuze uit duizenden radiostations via internet of DAB is er altijd voldoende keuze. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om bestanden vanaf een USB stick of harddisk af te spelen. De bediening is eenvoudig via een app op uw telefoon.

Wat zit er in het pakket :

  • Mediaplayer met webradio, DAB radio, USB en file sharing
  • Krachtige eindversterker
  • 12 stuks hoogwaardige 2-weg luidsprekers met wandbeugel. Leverbaar in zwart of wit
  • Montage, service en onderhoud

 

Actie : lease € 99,- per maand. Nu de eerste drie maanden gratis!

Direct meer informatie aanvragen

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Lease onder voorbehoud acceptatie. Looptijd 48 maanden. Deze actie is geldig tot 1 augustus 2021

Hoe werkt deze actie?

Bij afname van één of meerdere van de leasepakketten beoordelen we uw aanvraag. Daar zijn we soepel in, de lease wordt namelijk door Overdevest.com verstrekt. U heeft dus niet met een bank te maken. Na beoordeling wordt de plaatsing ingepland en gaat de overeenkomst in. De eerste drie maanden wordt de lease niet in rekening gebracht. Voorbeeld : als de ingangsdatum 1 augustus 2021 is dan is de eerste leasebetaling op 1 november 2021. Gedurende de hele looptijd zijn service en onderhoud inbegrepen.