+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Sfeer met verlichting

Wanneer u een kleine of grote ruimte van verlichting moet voorzien dan komt daar veel bij kijken. Goede verlichting bepaalt onder meer de sfeer en uitstraling van een ruimte. Bij grote ruimtes spelen energiezuinigheid, functionaliteit en het effect van verlichting een nóg grotere rol. Overdevest.com is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van complete gebouwverlichting voor ruimtes, zoals fitnesscentra, sportzalen, kantoren, maar ook allerlei kleinere ruimtes.

 

 

 

Bespaar energie met onze verlichting!

Beschikt u over een grote ruimte die u graag van kwalitatieve verlichting wilt voorzien? Dan is de prioriteit voor u natuurlijk nog hoger om energiezuinige verlichting te gebruiken. Grote ruimtes vragen ten slotte om meer verlichting en dus ook meer energie. De focus van Overdevest.com ligt al jaren op het leveren van kwalitatieve, energiezuinig verlichting naast onze goede prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u over een kleinere ruimte beschikt, dan is energiezuinigheid natuurlijk ook interessant. Sinds 2003 zijn wij intensief betrokken bij de toepassing van ledverlichting voor grote ruimtes. Op die manier beschikt u straks over een optimaal verlichte ruimte terwijl u toch energiekosten bespaart.

 

Overdevest levert lichtplan op maat

Omdat niet ieder gebouw hetzelfde is en dezelfde functie heeft, is het belangrijk dat er binnen uw gebouw of ruimte verlichting op maat wordt gerealiseerd. Dat is juist waar wij van Overdevest.com veel ervaring mee hebben. Of het nu gaat om het toepassen van theaterspots voor het uitlichten van objecten of het dynamisch verlichten van fitnesscentra of sportzalen: we doen wat elk gebouw verdient. We ontwerpen een lichtplan met kunst- en daglicht om uw ruimte een sfeervol karakter te geven, terwijl uw ruimte functioneel van goede kwaliteit blijft. We weten precies wat nodig is om bijvoorbeeld fitnesscentra of sportzalen het karakter te geven waarin mensen met een prettig gevoel kunnen sporten. Daarnaast luisteren we natuurlijk heel goed naar u als klant. Voorbeelden van verlichting die we gebruiken: accentverlichting, ruimteverlichting en architectonische verlichting.

 

Kunnen wij u helpen met het verlichten van uw ruimte? Tel. (0172)441 498 of vul het formulier hieronder in!

Onze producten

LED verlichting  |  Armaturen  |  Besturing | Automatisering van verlichting

 

Soorten verlichting

RGB kleurverlichting | Sfeerverlichting | Accentverlichting  |  Ruimteverlichting  |  Taakverlichting  |  Architectonische verlichting

 

Direct meer informatie aanvragen

Scroll Up