+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Verlichting ruimtes, fitnesscentra en sportzalen

Wanneer u een kleine of grote ruimte van verlichting moet voorzien dan komt daar veel bij kijken. Goede verlichting bepaalt onder meer de sfeer en uitstraling van een ruimte. Bij grote ruimtes spelen energiezuinigheid, functionaliteit en het effect van verlichting een nóg grotere rol. Overdevest.com is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van complete gebouwverlichting voor ruimtes, zoals fitnesscentra, sportzalen, kantoren, maar ook allerlei kleinere ruimtes.

 

Bespaar energie met onze verlichting!

Beschikt u over een grote ruimte die u graag van kwalitatieve verlichting wilt voorzien? Dan is de prioriteit voor u natuurlijk nog hoger om energiezuinige verlichting te gebruiken. Grote ruimtes vragen ten slotte om meer verlichting en dus ook meer energie. De focus van Overdevest.com ligt al jaren op het leveren van kwalitatieve, energiezuinig verlichting naast onze goede prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u over een kleinere ruimte beschikt, dan is energiezuinigheid natuurlijk ook interessant. Sinds 2003 zijn wij intensief betrokken bij de toepassing van ledverlichting voor grote ruimtes. Op die manier beschikt u straks over een optimaal verlichte ruimte terwijl u toch energiekosten bespaart.

 

Overdevest levert lichtplan op maat

Omdat niet ieder gebouw hetzelfde is en dezelfde functie heeft, is het belangrijk dat er binnen uw gebouw of ruimte verlichting op maat wordt gerealiseerd. Dat is juist waar wij van Overdevest.com veel ervaring mee hebben. Of het nu gaat om het toepassen van theaterspots voor het uitlichten van objecten of het dynamisch verlichten van fitnesscentra of sportzalen: we doen wat elk gebouw verdient. We ontwerpen een lichtplan met kunst- en daglicht om uw ruimte een sfeervol karakter te geven, terwijl uw ruimte functioneel van goede kwaliteit blijft. We weten precies wat nodig is om bijvoorbeeld fitnesscentra of sportzalen het karakter te geven waarin mensen met een prettig gevoel kunnen sporten. Daarnaast luisteren we natuurlijk heel goed naar u als klant. Voorbeelden van verlichting die we gebruiken: accentverlichting, ruimteverlichting en architectonische verlichting.

 

Kunnen wij u helpen met het verlichten van uw ruimte?
Neem dan contact met ons op: tel. (0172)441 498 | info@overdevest.com

Ontwerpen lichtplan op maat

Het ontwerpen van een lichtplan met kunst- en daglicht om ruimtes op een sfeervolle en functionele wijze kwalitatief, kwantitatief én energiezuinig te verlichten. Denkt u hierbij aan uitgekiende en zuinige verlichting voor zowel binnen als buiten.

Onze producten

  • LED verlichting
  • Spaarlampen
  • Armaturen
  • Besturing

Soorten verlichting

  • Accentverlichting
  • Ruimteverlichting
  • Taakverlichting
  • Architectonische verlichting

Onze diensten

  • Advies en ontwerp
  • Realisatie

Door gebruik van sfeervolle basisverlichting met led kleuraccenten wordt een unieke sfeer in uw fitnesscentrum gecreëerd. Tevens zorgen energiezuinige leds voor een forse kostenbesparing op uw energierekening.

Gratis lichtadvies

Wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs komt om samen met u de huidige verlichting te bekijken en een advies op maat uit te brengen?

Dat kan. Dat is geheel kosteloos.

Direct meer informatie aanvragen

Scroll Up