+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

CREËER EEN STERKER, FITTER EN GEZONDER LICHAAM

Maximale kracht is de sleutel om atletische prestaties te verbeteren, je lichaam er beter uit te laten zien, in balans te brengen en je levensverwachting te verlengen.


MyoFX Maxforce laat je metingen doen, trainen en maximale kracht ontwikkelen. Een leuke en zeer effectieve manier om je hele lichaam te trainen in slechts 5 minuten per dag. En omdat het net een spel is kunnen mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus plezier hebben en tegelijk een goede workout doen. MyoFX Maxforce is ontwikkeld om stand-alone te gebruiken of in combinatie met andere trainingen.

ISO DYNAMISCHE TRAINING  –  FUN EN EFFECTIEF

  • Verbetert spieropbouw
  • Vergroot maximale kracht
  • Verbetert circulatie
  • Bestrijdt een zittende leefstijl
  • Stimuleert de aanmaak van regeneratieve hormomen

Wetenschappelijke studies wijzen uit dat dagelijkse training met MyoFX Maxforce je gezondheid en levensverwachting verbeteren.

 

PERSONALISEER JOUW EIGEN MAXFORCE

Een trainingssessie met een hoge funfactor die zich aanpast aan jouw stijl. Je kunt zowel de Maxforce als de app aanpassen met een reeks kleuren en stijlen.

EVOLUEER, DEEL EN SPEEL TEGEN ELKAAR

Met onze Android of iOS app registreer je al je trainingsresultaten en kan je ze delen op social media. Met Maxforce kan je tegen je vrienden overal ter wereld spelen die je uitdaging aanneemt. In de ranglijst zie je je positie op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

Direct meer informatie aanvragen:

Scroll Up