+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

EMS SOFTWARE IN DE CLOUD

VERBETER JE PRODUCTIVITEIT EN OPTIMALISEER JE CLUBMANAGEMENT

Traditionele management methodes en gebruik van meerdere programma’s door elkaar (Excel, agenda, Email, Whatsapp) kosten veel tijd en vertragen je dagelijkse operatie. Wij bieden een complete managementomgeving in de cloud die écht toegevoegde waarde biedt. Wij kennen de details en eigenaardigheden van een EMS centre. Speciaal daarvoor bieden wij software die je helpt tijd en kosten te besparen en je omzet verbetert.

SOFTWARE 100% IN DE CLOUD

TOEGANKELIJK VANAF IEDER APPARAAT

MYOFX SOFTWARE is speciaal ontwikkeld voor een EMS centrum. Onze software biedt je een complete managementomgeving. Ledenbeheer, trainersagenda, agenda voor aanvullende activiteiten, facturatie, managementrapportage, website met je eigen domein en nog veel meer!

KLANTEN BEHEREN ZELF DE AFSPRAKEN IN JOUW AGENDA

Klanten kunnen zelf workouts inplannen binnen de beschikbare vrije tijden met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Dat maakt het makkelijker voor de klant en zorgt voor een belangrijke besparing in tijd aan de telefoon

MOTIVEER JE KLANTEN MET VOORTGANGSGRAFIEKEN

De software stelt je in staat om gedetailleerd de vooruitgang van je klant te meten (gewichtsverlies, spiertoename, flexibiliteit, vetpercentage etc.) Je kunt je klant regelmatig automatisch motiveren met aantrekkelijke grafieken. Een belangrijk hulpmiddel om klanten aan je te binden!

Direct meer informatie aanvragen:

Scroll Up