+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Prama interactief sporten

PRAMA interactieve functional trainingsruimte

Wilt u zich als fitnesscentrum echt onderscheiden van uw concurrent en uw leden de beste en leukste workout bieden? Heeft u dan al eens nagedacht over de inrichting van een complete interactieve functional fitness-en trainingsruimte? Het concept van PRAMA Interactief sporten van het merk Pavigym biedt u deze mogelijkheden. Sporters kunnen op waanzinnige interactieve wijze aan hun workout en conditie werken. Overdevest.com verzorgt als distributeur het ontwerpen,  de volledige inrichting en implementatie in uw club van dit revolutionaire concept.

Prama 3.0 fitness concept

PRAMA 3.0 is een totaalconcept voor interactieve functional training. De complete inrichting bestaat uit interactieve vloeren met sensoren en ledverlichting. De verlichting is compleet gesynchroniseerd met geluid en beeld in de trainingsruimte. Pavigym levert voor Prama interactief sporten behalve een uitstekende vloer en techniek ook compleet uitgewerkte fitness trainingsconcepten en marketingmateriaal. De interactieve vloeren bestaan uit sensoren. Dit geldt ook voor de wanden. De sensoren reageren op aanraking. Op die manieren kunnen uw sporters op een unieke wijze aan hun workouts werken.

Prama interactief sporten: uniek voor uw sporters

Met PRAMA 3.0 biedt u exclusieve mogelijkheden aan uw klanten om te sporten. Op één en hetzelfde moment kunnen 20 mensen op slechts 65 vierkante meter aan hun innovatieve workout werken. Daarnaast is het een uniek concept dat tegelijkertijd een nieuwe doelgroep aanspreekt: mensen die sporten minder leuk vinden. Verder biedt het nieuwe mogelijkheden zoals ouder-kind-trainingen. Als club kunt u zich met dit totaalconcept onderscheiden!

Voordelen Prama interactief sporten voor uw sporters

  • In slechts 30 minuten trainingsdoelen behalen in een superleuke workout
  • Door de extreme interactiviteit werkt u aan snelheid, behendigheid, kracht, flexibiliteit en coördinatie
  • Het is een unieke belevenis en erg leuk

Service van Overdevest.com

Overdevest.com is onder meer gespecialiseerd in het inrichten van uw PRAMA Pavigym trainingsruimte. Daarnaast kunnen wij u adviseren over dit concept. Wilt u uw klanten een onvergetelijke ervaring bieden? Neem dan contact met ons op: tel. (0172) 441 498 | info@overdevest.com

Prama interactief sporten
Prama interactieve vloeren

Meer informatie over Pavigym PRAMA fitness aanvragen:

Scroll Up