+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com
 
 
 

Pavigym Interactieve units

De PAVIGYM Interactieve unit zijn vloer- of wandunits voor functional training, voorzien van sensoren en leds. Deze intelligente en interactieve producten worden bestuurd door slimme software  met letterlijk honderden verschillende oefeningen.  De sensoren in de vloer of wand registreren de training en dagen je uit om je prestaties telkens weer te overtreffen. Met de PAVIGYM Interactieve units zetten we de trend in de inzet van technologie in training op de leukste en meest interactieve wijze. Laat uw leden zweten en lachen tegelijk!

Overzicht Pavigym interactieve producten

PAVIGYM ™ SPRINT 3.0 is een ideaal hulpmiddel voor intervaltraining of voor het trainen van uw reactievermogen. Leden kunnen hun vorderingen bijhouden en zichzelf uitdagen door te proberen de hoogste score van zichzelf of die van anderen te verslaan.
Met PAVIGYM ™ SQUARE 3.0 kunnen gebruikers hun favoriete training kiezen en oefenen op hun eigen niveau. Balans, snelheid, reactievermogen, stabiliteit, precisie, coördinatie, behendigheid, mobiliteit en algehele controle worden allemaal getraind. Werken in een kleine groep zorgt voor leuke interactie tussen de leden.
PAVIGYM ™ VERTICAL 3.0 is een totaal andere, innovatieve en leuke manier van trainen. Met behulp van symbolen en leds op de muur kunnen leden allerlei interactieve trainingen volgen. Voor het eerst wordt de wand ook een actief element in de training.
PAVIGYM ™ COMBO 3.0 stimuleert de aandacht van de gebruiker en verhoogt de intensiteit, door het combineren van Pavigym Square3.0 en Pavigym Vertical 3.0. De Combo 3.0 is echter meer dan de som van de delen. PAVIGYM ™ COMBO 3.0 is een unieke interactieve trainingsunit!

Meer informatie over Pavigym vloeren aanvragen:

Scroll Up