+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com
 
 
 

 

Structureer uw functionele training met Pavigym markeringen

Niemand wil zich vervelen tijdens een training. Functional training is een niet-meer-weg-te-denken motiverende trend, gericht op het behalen van resultaat met entertainment en het behalen van persoonlijke doelen. Pavigym sportvloeren met markeringen zijn hét perfecte hulpmiddel voor het structureren van uw functional- en small group training in uw club. Door de markeringen wordt tevens het ruimtegebruik geoptimaliseerd. Tot 20 sporters tegelijk op slechts 64 vierkante meter!

 

 

Een ruimte voor functional training creëren

Maak gebruik van de Pavigym sportvloeren met markeringen voor de ideale functional training.

  • Vele verschillende soorten markeringen leverbaar
  • In een oneindig aantal kleurcombinaties en designs
  • Markeringen liggen ‘in’ de vloer en zijn van hetzelfde materiaal als de vloer zelf. Absoluut geen slijtage aan de markeringen!
  • Los gelegd. Geen lijm nodig
  • De vloer blijft vrij en multfuntioneel inzetbaar. Een groepsles op de functional trainingsvloer? Geen probleem.

Pavigym heeft niet alleen de vloeren met markeringen ontwikkeld, maar ook complete trainingsprogramma’s en turn-key concepten voor functional training. Van basic functional training tot het meest geavanceerde turn key concept PRAMA.

 

Maak kennis met onze turn-key concepten voor functional training

Met PAVIGYM Training Accessoires kunt u extra trainingsmogelijkheden toevoegen aan uw Functioneel Zone. PAVIGYM ™ Anchor is een perfecte oplossing om allerlei bewegingen met extra weerstand te trainen. Hiermee biedt u uw leden eindeloze mogelijkheden om krachttrainingen te verbeteren. Bekijk links de fotogalerij of rechts de video

PAVIGYM ™ Slide Area is een glad oppervlak volledig geïntegreerd in de vloer. Het oppervlak is een deel van de vloer en werkt in combinatie met de glijplaten van PAVIGYM ™.

Deze vorm van trainen zorgt voor een hoge intensiteit. Een zeer veelzijdige element om kracht, mobiliteit, coördinatie, balans, en behendigheid te trainen … van beginners tot gevorderden en atleten. In onze speciale app staan tal van oefeningen voor alle niveaus.

Anchor trainingsaccessoires

Pavigym levert een compleet pakket toebehoren voor gebruik bij de Anchors zoals elastische weerstandsbanden. Bekijk de video hiernaast voor een overzicht van alle mogelijkheden die de unieke Anchors bieden.

Trainingsconcepten

Met PAVIGYM ™ Training Concepts leren uw leden wat de juiste trainingshouding is waardoor het risico op blessures vermindert en uw leden het meeste uit hun training kunnen halen. Daarnaast creëert u een nieuwe verbluffende look binnen de club.

Pilates Area – Train uw stabiliteit en soepelheid op basis van de Pilates-methode.

Flex Area – Een speciaal ontworpen flexibele en comfortabele vloer voor stretching, warming-up en cooling-downs.

Sprint Area – Perfect voor het trainen van uw conditie en reactievermogen.

Meer informatie over Pavigym sportvloeren aanvragen:

Scroll Up