+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Komen sporters graag over uw (fitness)vloer? Dan is het natuurlijk belangrijk om ze voor iedere workout te ontvangen in de meest uitstekende sportomgeving. Tegenwoordig gaat sporten niet meer zonder een grote mate van dynamiek en gebruik van allerlei technische snufjes. Veel sportscholen gaan mee met deze trend, achterblijven voor u is daarom geen optie. Overdevest.com biedt diverse faciliteiten en kan u adviseren waarmee u uw sporters de ultieme beleving kunt bezorgen.

Meer adrenaline met headsets

De adrenaline kruipt waar het niet gaan kan, normaal gesproken tijdens het spinnen. Dit is precies waarom sporters bij u terugkeren, om zo optimaal te gebruik te kunnen maken van een professionele workout. Opzwepende muziek en flink voort kunnen bewegen op de cadans van de muziek zorgen voor nog meer adrenaline. Heeft u zich daarom al afgevraagd of u over de meest geschikte en innovatieve headsets beschikt voor tijdens het sporten?

Go ahead pack

Er zijn diverse headsets die tijdens het spinnen of aerobics voor de ultieme ervaring kunnen zorgen. Neem de Samson Airline Headset. De absolute comfortoplossing. Hierbij is een zender in de headset geïntegreerd waardoor er geen sprake is van een los snoertje naar een zendertje. Ideaal voor gebruik tijdens groepslessen waarbij u de instructeur veel op de grond ligt. Logisch dat de headset zeer populair is tijdens groepslessen. Het zorgt ervoor dat uw sporters ongestoord en gestroomlijnd van hun workout gebruik kunnen maken.

Voor meer intensief gebruik kunnen de Aeromic en Cyclemic headset worden gebruikt. De Aeromic is geschikt voor alle soorten groepslessen, terwijl de Cyclemic speciaal is bedoeld voor het indoor cycling.

Visuele beleving

Sporters komen graag bij u over de vloer wanneer ze zich in een dynamische omgeving begeven. Daar hoort ook de ondersteuning van beeldschermen bij. Zorg daarom dat u zich presenteert met haarscherpe beelden. Dit resulteert niet alleen in betere faciliteiten op de sportvloer maar ook in een beter imago van uw sportschool.

Mensen vinden het prettig om tijdens het sporten hun blik te kunnen werpen op een beeldscherm. En zeg nu ook eerlijk: één beeld zegt tenslotte veel meer dan duizend woorden. Beeldschermen kunnen uw sporters allerei informatie voorschotelen. U kunt samenwerken met adverteerders maar u kunt er ook voor kiezen om uw sporters informatie te laten lezen over hun lessen of gewoon voor ontspanning.

Om u zo veel mogelijk te ontzorgen heeft Overdevest.com een eigen narrowcastingsysteem ontwikkeld. Narrowcasting is kort gezegd communicatie via televisieschermen met uw doelgroep. Of het nu gaat om aanbiedingen in winkels, vluchtinformatie op een vliegveld of schermen met info over groepslessen in uw fitnesscentrum of overige informatie: met één of meerdere schermen, een internetaansluiting en een abonnement op Smart-Television narrowcasting kunt u meteen al aan de slag.

Scroll Up