+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Over ons

Op 1 september 1994 is de onderneming gestart als Overdevest Audio, een onderneming in audiovisuele techniek en verlichting. De huidige onderneming Overdevest.com heeft de van oudsher audiovisuele techniek en verlichting nog steeds als kloppend hart van het bedrijf. Tevens is Overdevest.com distributeur voor MyoFX EMS system.

Historie 1994-2018 – 25 jaar toonaangevend in audiovisuele techniek

Op 1 september 1994 startte Camille Overdevest zijn bedrijf Overdevest Audio. Uitgangspunt vanaf dag één is geweest om innovatieve, hoogwaardige audiovisuele oplossingen te leveren en installeren met een scherp oog voor het toepassen van de juiste technieken voor de verschillende toepassingen.

Overdevest Audio is in 24 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de audiovisuele branche met honderden klanten in fitness, wellness, zorg, onderwijs, recreatie, hospitality en bedrijfsleven.
Een gemotiveerd team van medewerkers streeft elke dag weer naar de hoogste kwaliteit!

Per 1 maart 2015 heeft Overdevest Audio BV haar naam veranderd in Overdevest.com.

Onze visie:

Overdevest.com adviseert, levert, monteert en onderhoudt audiovisuele apparatuur in de b2b markt. Overdevest.com is niet gericht op korte termijn succesjes maar op het onderhouden van lange termijn relaties met onze klanten. Dat vertaalt zich naar onze werkwijze. Die is altijd correct en no-nonsense. Ons motto ? We doen het goed of we doen het niet!

Door een scherpe blik op de prijs/kwaliteitverhouding van onze producten en diensten, én door deze te combineren met innovatieve oplossingen kan overdevest.com voorop lopen in de inzet van audiovisuele techniek als ondersteuning van uw dagelijkse bezigheden.

N


Wat we doen:


Adviseren

U wilt een nieuwe fitnessruimte inrichten, een vergaderzaal verbouwen, leslokalen voorzien van audiovisuele middelen of u gaat een nieuw pand betrekken ? Overdevest.com heeft 24 jaar ervaring met de meest uiteenlopende vraagstukken op audiovisueel gebied.

Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing. Vaak worden we al in de ontwerpfase bij projecten betrokken zodat integratie van onze producten in een pand naadloos kan worden uitgevoerd.

 

Alle projecten, van klein tot groot

Voor Overdevest Audio bestaan er geen grote of kleine klanten. Wij hebben geen key-account manager, maar enkel adviseurs. Gedreven specialisten die het een uitdaging vinden met u mee te denken en samen met u de beste oplosssing samen te stellen voor uw audiovisuele wensen. Daarbij hebben we een scherp oog voor detail en zoeken altijd een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

 

Leveren

Overdevest.com levert een uitgebreid pakket apparatuur op het gebied van geluid, beeld en licht. Wij leveren producten van fabrikanten met een bewezen staat van dienst die producten maken met de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

 

Monteren

De vakkundige montage van uw audiovisuele apparatuur is in goede handen bij onze technici. Mensen met ruime ervaring in installatietechniek en met een grote passie voor hun werk. De technici van Overdevest.com worden voortdurend getraind en bijgeschoold. Alleen zo kunnen we voorop blijven lopen.

 

Service verlenen en onderhouden

Overdevest.com streeft naar een langdurige relatie met haar afnemers. En die relatie stopt niet na levering en montage van de apparatuur. Ondanks de gedegen uitleg bij oplevering kan het gebeuren dat u nog een vraag heeft over de bediening van uw installatie. Wij helpen u dan graag verder.

Ook hebben we enkele maanden na levering nogmaals contact met u om kort te evalueren of alles naar volle tevredenheid is verlopen en functioneert.

 

Er gaat iets stuk, wat nu?

Het gebeurt weinig, maar zelfs in de beste installatie kan ooit wel eens een storing optreden. Geen zorg, onze technici staan dan ook voor u klaar. Met raad en daad, waar nodig een tijdelijke oplossing en service op locatie. Zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

 

Onderhoud

Veel storingen kunnen worden voorkomen door regelmatig onderhoud. Door goed onderhoud wordt de levensduur van uw appratuur verlengd en worden eventuele problemen bijtijds gesignaleerd.
Overdevest.com kan uw installaties vakkundig onderhouden en in topconditie houden. Hiervoor bieden we verschillende servicevormen.

 

Leasen

Soms kan de investering in een goede audiovisuele oplossing een drempel zijn. Daarvoor heeft Overdevest.com de perfecte oplossing. Alle apparatuur als lease beschikbaar. U least de apparatuur en Overdevest.com verzorgt de rest. Montage, installatie, onderhoud, u heeft er geen omkijken naar.

Er zijn diverse leasepakketten voor ieder budget. U kiest wat u nodig heeft. Niet meer. Alleen een muziekinstallatie in de spinningruimte? Of een beamer voor uw vergaderruimte?  Geluid en beeld in uw wellnesscenter? U zegt het maar, Overdevest.com levert alleen wat ú wilt. Van een enkele ruimte tot complete totaaloplossingen.

Alle lease-oplossingen zijn altijd gebruiksklaar en gemakkelijk in het gebruik. Ieder leasepakket is inclusief aanleg, onderhoud en ondersteuning. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

u

Vragen staat vrij

Wij komen graag met u in gesprek. Of het nu om een enkele CD speler gaat of een turn-key projectinrichting, we denken graag met u mee.

Scroll Up