+31 (0)172 441 498 info@overdevest.com

Pavigym sportvloeren

 

Pavigym produceert vloeren voor fitnesscentra. Van fitness, free weights, Crossfit of functional training en groepslessen. Voor iedere ruimte in uw sportschool levert Pavigym de juiste vloer. Met een breed scala aan kleuren en markeringen zijn de design- en trainingsmogelijkheden ombeperkt.

Lees hier verder

Pavigym markeringen

 

De Pavigym sportvloeren met markeringen zijn speciaal ontwikkeld voor functional training. Onbeperkte mogelijkheden in markeringen, kleur en afwerking. Optimaal ruimtegebruik. 20 sporters tegelijk op slechts 64 vierkante meter!

Lees hier verder

Pavigym interactieve units

 

De Pavigym interactieve sportvloeren voegen een extra dimensie toe aan functional training. Voorzien van sensors en ledverlichting in de vloer en zelfs op de wand zijn de Pavigym interactieve units een revolutie in de fitnessbranche.

Lees hier verder

Pavigym Prama

Interactief totaalconcept voor functionele training voor een overweldigende workout met sensoren in de vloer en wand, integratie van geluid, licht en beeld en Prama cloud software.

Lees hier verder

Pavigym Turf

Pavigym turf

Topkwaliteit kunstgras met of zonder markeringen. Heavy-duty dus geschikt voor gebruik met zware gewichten of power sleds. Leverbaar in vijf kleuren en geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Lees hier verder

Comfortgym trainingsmatten

Pavigym levert met Comfortgym trainingsmatten de allerhoogste kwaliteit matten voor fitnesscentra. De Comfortgym matten zijn zeer duurzaam en nagenoeg onverwoestbaar. Leverbaar met of zonder ogen, in verschillende kleuren, diktes en afmetingen. Matten met uw eigen logo? Ook dat is mogelijk

Lees hier verder

Eindeloze designmogelijkheden met Pavigym sportvloeren

Meer informatie aanvragen over Pavigym

Scroll Up